Fulle søppelskur

Quatto borse di rifiuti in fila
Ikke sett søppelposer på bakken. Og ikke
plasser
skrot du vil bli kvitt, i felles-
områder ute eller inne.
Det er vel greie
regler, er det ikke? Foto: Fotolia

Restavfallsdunkene i borettslaget vårt ble ikke tømt tirsdag, og søppelskuret utenfor nummer 8  er nå så stappfullt at folk har begynt å sette fra seg søpleposene sine på bakken inntil skuret. Men, kjære medbeboere, ikke sett søppel der! Gå heller de ekstra meterne til søppelskuret i nummer 4 eller nummer 6, og se om det er mulig å kaste dem der.

Det tar gjerne ikke lang tid før fugler og andre smådyr interesserer seg for søppelposer på bakken, og da blir det fort hull, så blir søppel dratt utover, og vipps, så ser det ikke lenger særlig hyggelig ut, eller lukter spesielt godt, ved inngangspartiet. Og sånn vil vi vel ikke ha det?

I kjølvannet av at det er kommet søppelposer på bakken, har noen (herfra eller utenfra) sett sitt snitt til å kvitte seg med større saker på samme sted (blant annet elektrisk avfall og en sofa). Ikke skjønner vi at noen tror det vil forsvinne derfra, renovasjonsetaten tar selvfølgelig ikke med seg sånt.

Vi i styret kan bare benytte anledningen til å minne alle på at det faktisk er veldig lett å kvitte seg både med elavfall og møbler her i gården, da vi leier container vår og høst. Derfor: Ikke sett sånt i fellesområdene ute eller inne. Ha det i en bod eller et annet privat sted til neste container kommer, den er aldri langt unna.

Hvis du ikke vil eller kan vente på ontaineren, kan du også levere sånt på minigjenbruksstasjonen på Kampen.

Hvis hver og en tar et minimum av ansvar på dette områet, skaper det bedre trivsel for oss alle.

Renovasjonsetaten har forklart at forsømmelsen skyldes forsinkelser, og at de kommer og tømmer i løpet av dagen i dag (torsdag).

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *