Har det hopa seg opp igjen?

Very Messy Garage
Foto: Fotolia

Fortvil ikke! Du kan kaste det meste i slutten av uke 42.

Det blir satt ut containere torsdag den 20. oktober (om morgenen), og de hentes tirsdag den 25. (da kan de komme når som helst på dagen, så kast ting før tirsdagen hvis du vil være på den sikre siden).

Det blir som vanlig én container foran hver blokk, og ett elektrobur, som plasseres i rundellen utenfor nummer 6.

Hiv det du vil, men husk at du må kvitte deg med store møbler og hvitevarer andre steder. Det samme gjelder hageavfall, bildekk, maling, batterier og annet spesialavfall (les mer om det for eksempel her eller her).

NB! Det er veldig viktig at alt elektronisk avfall kastes i elektroburet. Skal du for eksempel kaste et skap med downlights, er det elektroavfall. Borettslaget får store bøter dersom elektroavfall kastes i containerne. Vi håper du er enig i at det er mange hyggeligere måter å bruke våre felles midler på.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *