Viktig om vinduer


Foto: Tone Rise

Vi i styret får en del henvendelser fra beboere som lurer på når det blir aktuelt å skifte ut vinduene i alle leilighetene. Som kjent har vi måttet skyve på de planene på grunn av rør- og våtromsprosjektet som tidligst blir satt i gang i løpet av første halvdel av 2019.

Mener du at kvaliteten på vinduene dine er så dårlig at det haster med å skifte ett eller flere av dem, kan du søke styret om å få dekket halvparten av kostnadene. På grunn av de store utgiftene som venter oss i forbindelse med baderomsprosjektet, vil vi kun innvilge dette dersom en fagperson går god for at utskiftning ikke kan vente, dette av hensyn til hele borettslagets økonomi.

NB! Vær klar over følgende: Når borettslaget tar opp lån om noen år for å skifte ut vinduer i alle leilighetene, vil alle få samme husleieøkning, enten man har skiftet nå (og dermed slipper da) eller ikke.

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *